Yeni nesil Borsacılık faaliyetleri ile üyelerinin rekabet ve ticari gücünü artırmak.
2030 yılına kadar Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasında ilk 3’te yer almak.
TMO'dan Buğday Satışı
Tarih: 11.10.2017 - Çarşamba

TMO Diyarbakır Şube Müdürlüğünden Borsamıza gönderilen yazıda, ekteki listede bulunan stokların satışa açıldığı bildirilmiştir.
Bazı stoklara yoğun talep olduğundan Diyarbakır Şube Müdürlüğünce 16.10.2017 tarihine kadar talep toplamak suretiyle dağıtım yapılacaktır.
Her firma kendi hinterlandındaki (firmanın vergi dairesinin bulunduğu TMO şube müdürlüğüne) şube müdürlüğüne başvuracaktır.
17.10.2017 tarihinde toplanan taleplerin dağıtımı yapılacak ve dağıtımı yapılan stoklar firmaların hinterlandında bulunan TMO Şubelerine bildirilecektir.
Yoğun talep gelen ve dağıtımı yapılan buğdayların son para yatırma tarihi 20.10.2017, son teslimat tarihi ise 31.10.2017 olacaktır. Detaylı bilgiye ekteki dosyadan ulaşabilirsiniz.

Dosya İndir
Erişilebilirlik Ayarları
Sıfırla
👁 Görsel
Yazı Büyüt
Yazı Küçült
Satır Aralığı
Harf Aralığı
Kalın Yazı
Disleksi Font
🎨 Renk
Yüksek Kontrast
Koyu Mod
Açık Mod
Siyah Beyaz
Ters Renk
🎯 Renk Körlüğü
Protanopia
Deuteranopia
Tritanopia
📚 Okuma Araçları
Okuma Rehberi
Okuma Maskesi
Okuma Modu
Bilişsel Mod
🖼 İçerik
Görselleri Gizle
Link Altı Çizili
🖱 Navigasyon
Büyük Cursor
Focus Vurgusu
Hover Vurgula
Animasyonları Durdur
Yukarı Çık
🔊 Sesli Okuma
Sayfayı Oku
Okuma Hızı